Världens märkligaste dröm

1 05 2010

Jag måste ha haft riktigt mycket i tankarna när jag väl somnade i natt. Resultatet blev en helt galen dröm i en härlig blandning av star wars, resident evil och julevangeliet:

Det var år 0 (noll) och den onde kejsaren (starwars) satt vid makten. Pga hot från rebellerna såg han ett stort behov av en armé. Därför sände han ut sina zombies. Dessa zombies drogs till kroppsvärme, och blev man en gång biten blev man totalt iskall. Man blev dessutom helt kontrollerad av kejsaren och blev en soldat i hans armé, dvs en stormtrooper.

Jag och hela kollegiet på min skola ingick i en motståndsgrupp. Vi visste vad kejsaren egentligen var ute efter och vi kunde inte låta det ske, samtidigt som vi inte ville bli viljelösa stormtroopers. I hemlighet kädde vi oss i full stormtroopermundering och försökte att inte bli upptäckta. Vi gjorde så bra ifrån oss att vi fick uppdraget att fullfölja kejsarens plan: att döda Jesusbarnet!

Allt gick enligt planerna. En av mina lärare smugglade ut Jesusbarnet i en skottkärra. Vi andra ställde till med en lysande skenmanöver då vi tog Jesusbarnet (som egentligen var en docka) och kastade denne mot ett par klippor. Vi hade lyckats! Men då kände jag en hand på min axel.. Darth Vader! Och han var inte glad..

Sen ringde min väckarklocka.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: